Sikre at det nye taket holder mål

Skal du skifte tak på huset eller hytta er det viktig å sjekke at alle detaljene er på plass. Det sikrer et tett tak som holder i mange tiår. Dette bør du vite om ditt nye tak.

Nytt tak på to uker

Birger og Else Marit Blomvik ville sikre og oppgradere 70-tallshuset ved å bytte ut det gamle taket. At det skulle bli et Decra-tak, hadde de allerede bestemt seg for på forhånd.

Når bør taket byttes?

Vinteren kan være tøff for taket. Bor man i værutsatte strøk har kanskje både vinterstormer, snø og is påført taket skader eller gjort det modent for utskifting. Her er tegnene du skal se etter.

Hva skal jeg tenke på når jeg skal bytte tak?

Det er mange valg som må tas når du har bestemt deg for å bytte tak. Ikke minst hvilket type tak du skal velge. Vi ser på hva du må tenke på når du skal fornye taket.

Første hjem i Norge med flatt tak-garanti

,
Et familiehus i Oslo ble et av de første takene i Norge med Icopal Pluss Garanti. Det 50 år gamle taket ble nylig rehabilitert, og et bevisst forhold til vedlikehold legger grunnlaget for at det nye taket skal vare like lenge.

Hvordan får jeg et frodig torvtak?

Det er lite som er mer norsk og vakkert enn en fjellhytte med friskt og frodig torvtak. Men hvordan unngår man at det blir skrint, uttørket og fullt av ugress? Her er tipsene som vil holde torvtaket fint år etter år.

Hvilket tak skal jeg velge?

Bortsett fra å være en vesentlig del av husets utseende og helhetsinntrykk, er takets viktigste funksjon å holde huset tett mot vær og vind. Så er spørsmålet, hvilket tak skal jeg velge? Vi gir deg en oversikt.

Sikre at det nye taket holder mål

Skal du skifte tak på huset eller hytta er det viktig å sjekke at alle detaljene er på plass. Det sikrer et tett tak som holder i mange tiår. Dette bør du vite om ditt nye tak.

Er hustaket klart for våren?

Endelig, snøen forsvinner, isen smelter og vi går mot lysere tider. Hvordan har taket ditt hatt det i vinter? Det er nå klart for en sjekk og vårrengjøring!

Gjør det enklere å bygge uteplassen

, ,
Plot Zoom-systemet gjør det raskere og enklere å bygge flotte terrasser og uterom. Særlig proffer og flinke selvbyggere vil raskt erfare den store nytteverdien.

Arkitekten, byggmesteren og proffselgeren

, ,
Røft norsk klima, stadig sterkere vind og mer nedbør gjør et tett tak til den viktigste delen av norske hus og hytter. Se video hvor vi snakker med fagfolk om hvor viktig taket er.

Slik sjekker du at hustaket er klart for vinteren

,
Mørke årstider fører med seg store mengder snø, mye og kraftig vind og ikke minst is. Det kan bli kostbart med hustak som er skadet, lekk eller ikke tar unna vann. Har du tatt høstsjekken?

30 års garanti på pene tak

,
Enten man ønsker det som ser best ut i solskinn, eller den tryggeste løsningen i orkan: Quadro fra Icopal seiler opp som det soleklare valget til hjemmet.