Miljøtak over kampflyene

, ,
Forsvarsbygg har tatt langsiktige materialvalg på landets nye kampflybase. 12 000 kvadratmeter tak på Ørlandet er tekket med løsninger som nøytraliserer skadelige klimagasser fra luften.

Flate tak - så galt kan det gå

Billig. Godt nok. Av mange to av de sterkeste argumentene som brukes når valg av taktekking til flate tak skal tas. Vi har tatt en prat med teknisk sjef i Icopal som gir sine fem verste eksempler på tekking som har gått galt.

Dette bør ligge på det flate taket ditt

,
Skal du legge nytt eller rehabilitere et flatt tak? Vet du hvilken tekking som blir brukt? Bevissthet rundt valg av tekking og hvordan det blir lagt kan spare deg for overraskelser i fremtiden. Vi ser på hvilke muligheter du har.

Hvorfor er det viktig med garanti på taket?

,
Taket skal tåle store påkjenninger. Tøffere vær og mye nedbør er en av dem. Skal du rehabilitere eller legge nytt tak står du overfor viktige valg som skal beskytte verdiene dine i mange år fremover.

Beskytter den viktigste fasaden på Norges største kjøpesenter

Strømmen Storsenter er en av de første kundene på Icopals nye service- og vedlikeholdstjeneste for flate tak. En smart investering fra teknisk sjef gir lavere kostnader og robust beskyttelse i et stadig mer krevende klima.

Smarte vedlikeholdsvalg i Nittedal

En service- og vedlikeholdsavtale gjør at Willersrud Eiendom slipper ubehagelige takoverraskelser. Gårdeiers nye fond gir mer fornuftig drift over tid.

Garanti for at taket er tett i minst 20 år

Nå kan endelig byggeier være trygg på at det nye taket holder tett. Den nye garantiordningen skal sikre at flere tar smartere valg for å beskytte byggets viktigste fasade.

Miljøtak over kampflyene

, ,
Forsvarsbygg har tatt langsiktige materialvalg på landets nye kampflybase. 12 000 kvadratmeter tak på Ørlandet er tekket med løsninger som nøytraliserer skadelige klimagasser fra luften.

Grønne tak – mer enn en estetisk trend

,
I Norge har vi lange tradisjoner med torv og gress på taket. I dag har de gamle tradisjonene blitt en trend i byene, og det er ikke kun fordi det er estetisk vakkert. Grønne tak har svært nyttige funksjoner i en tid der byer fortettes og hyppigere ekstremvær er et faktum.

9 grunner til å ha det grønt på taket!

, ,
Grønne tak er en internasjonal trend som vi ser i stadig flere norske arkitekttegninger. Mange bygg planlegges nå med trivelige løsninger som bedre håndterer et stadig barskere klima.

Bransjestandarden for membraner

,
Legging av membraner er et eget fagfelt som bør overlates til eksperter. Allikevel kan litt basiskunnskap hos byggeier og entreprenør gi enda bedre resultat.

Derfor bør du ha system på tak-vedlikeholdet

Siden få forsikringer dekker fukt og lekkasjer, kan det bli dyrt å ikke å ha kontroll på den femte fasaden. «Ute av syn, ute av sinn» kan være kjempedyrt.

Kjenner du til takvettreglene?

Flate tak er billige å vedlikeholde, men dyre å reparere. Slik passer du på taket.