Miljøtak over kampflyene

, ,
Forsvarsbygg har tatt langsiktige materialvalg på landets nye kampflybase. 12 000 kvadratmeter tak på Ørlandet er tekket med løsninger som nøytraliserer skadelige klimagasser fra luften.

Første hjem i Norge med flatt tak-garanti

,
Et familiehus i Oslo ble et av de første takene i Norge med Icopal Pluss Garanti. Det 50 år gamle taket ble nylig rehabilitert, og et bevisst forhold til vedlikehold legger grunnlaget for at det nye taket skal vare like lenge.

Dette bør ligge på det flate taket ditt

,
Skal du legge nytt eller rehabilitere et flatt tak? Vet du hvilken tekking som blir brukt? Bevissthet rundt valg av tekking og hvordan det blir lagt kan spare deg for overraskelser i fremtiden. Vi ser på hvilke muligheter du har.

Hvorfor er det viktig med garanti på taket?

,
Taket skal tåle store påkjenninger. Tøffere vær og mye nedbør er en av dem. Skal du rehabilitere eller legge nytt tak står du overfor viktige valg som skal beskytte verdiene dine i mange år fremover.

9 grunner til å ha det grønt på taket!

, ,
Grønne tak er en internasjonal trend som vi ser i stadig flere norske arkitekttegninger. Mange bygg planlegges nå med trivelige løsninger som bedre håndterer et stadig barskere klima.

«Må ha» produkt for håndverkere og hjemmefiksere

Seal-a-Leak gjør nød-reparasjoner og permanente utbedringer til en rask og enkel prosess, selv under vann.

Gjør det enklere å bygge uteplassen

, ,
Plot Zoom-systemet gjør det raskere og enklere å bygge flotte terrasser og uterom. Særlig proffer og flinke selvbyggere vil raskt erfare den store nytteverdien.

Miljøtak over kampflyene

, ,
Forsvarsbygg har tatt langsiktige materialvalg på landets nye kampflybase. 12 000 kvadratmeter tak på Ørlandet er tekket med løsninger som nøytraliserer skadelige klimagasser fra luften.

Tette tak i ekstremvær

Hvert år faller 470 000 liter vann på et hustak. Et stadig barskere klima gjør tette tak til et konkurransefortrinn for smarte boligprodusenter og håndverkere.

Arkitekten, byggmesteren og proffselgeren

, ,
Røft norsk klima, stadig sterkere vind og mer nedbør gjør et tett tak til den viktigste delen av norske hus og hytter. Se video hvor vi snakker med fagfolk om hvor viktig taket er.

Slik sjekker du at hustaket er klart for vinteren

,
Mørke årstider fører med seg store mengder snø, mye og kraftig vind og ikke minst is. Det kan bli kostbart med hustak som er skadet, lekk eller ikke tar unna vann. Har du tatt høstsjekken?

Legg et tak du kan være stolt over

Fornøyde kunder er både hyggelig og bra for bedriften din. Å legge tak krever gode håndverkere og kvalitetsprodukter som gjør taket tett i mange år fremover. Vi har snakket med Norvik og Sivertsen AS om takpanner.

Motstandsdyktig belegg for taket

Ultra D fra Icopal er særlig utviklet for ekstreme nordiske forhold. Den høye kvaliteten sikrer to måneder beskyttelse mot nedbør og fukt før primærtekkingen legges.